Lirik Lagu : Dalan Anyar ( Wiwik Sagita ) Koplo New Palapa

Download
Lirik Lagu ( Dalan Anyar ) versi Wiwik Sagita New Pallapa

Judul Lirik : Dalan Anyar 
Penyanyi : Wiwik Sagita

Lirik Lagu berjudul Dalan Anyar ini bercerita tentang perselingkuhan yang disaksikan secara langsung oleh sang kekasih di sebuah persimpangan jalan. Lirik lagu Dalan Anyar pada kali ini disajikan dalam versi Wiwik Sagita bersama new pallapa  live dari Pucakwangi dalam rangka silaturahmi. Berikut Lirik Lagu Dalan Anyar : 

Kembang tebu sing kabur kanginan
Saksi bisu, sing dadi kenangan
Prasetyamu kuwi mung kiasan
Tresnamu sak iki wis ilang

Neng dalan anyar kowe karo sopo
Aku ngerti dewe neng ngarepe moto
Neng dalan anyar kowe karo sopo
Neng kulon terminal kertonegoro
Ngawi..

Kembang tebu sing neng sawah grudo
Ora garing senajan mongso ketigo
Tansah eling, jamane semono
Neng kulon terminal kertonegoro

Neng dalan anyar kowe karo sopo
Aku ngerti dewe neng ngarepe moto
Neng dalan anyar kowe karo sopo
Neng kulon terminal kertonegoro
Ngawi ..

Kembang tebu sing neng sawah grudo
Ora garing senajan mongso ketigo
Tansah eling, jamane semono
Neng kulon terminal kertonegoro

Neng dalan anyar kowe karo sopo
Aku ngerti dewe neng ngarepe moto
Neng dalan anyar kowe karo sopo
Neng kulon terminal kertonegoro
Ngawi ..

Kembang tebu sing neng sawah grudo
Ora garing senajan mongso ketigo
Tansah eling, jamane semono
Neng kulon terminal kertonegoro

Neng dalan anyar kowe karo sopo
Aku ngerti dewe neng ngarepe moto
Neng dalan anyar kowe karo sopo
Neng kulon terminal kertonegoro

Neng dalan anyar kowe karo sopo
Aku ngerti dewe neng ngarepe moto
Neng dalan anyar kowe karo sopo
Neng kulon terminal kertonegoro
Ngawi

close